Boligfotografering

Vi har specialiseret os i fotografering af boliger. Vi optimerer altid kvaliteten ved at retouchere, farvekorrigere samt justere lysstyrke og kontrast på et billede. Et hus behøver ikke ligefrem ‘smile’, men med en fagmand bag computeren kan selv triste gråvejrsbilleder forbedres kraftigt, evt. med at indsætte (true sky), som er et himmel billede taget en solskins dag, som kan indsættes på et overskyet/regn billede. Vi retter facaden op på boligen så det ikke virker som om den vælter.

360° billeder er den ultimative løsning for at give en evt. køber en fornemmelse af selv at være til stede. Her gives dine kunder mulighed for selv at se loft, gulv, rum efter rum og samlet få en troværdig oplevelse af fx et hus. Ring og hør nærmere om hvordan vi gør, og hvilken oplevelse dine kunder vil opnå med denne type fotografi.

Plantegninger er et effektivt virkemiddel til at vise boligens reelle størrelse og rumfordeling. Kunsten med en plantegning er, at få den til at fremstå så ren og enkel som muligt. Formatet tilpasser vi fleksibelt, så billedet kan ses tydeligt og klart – hvad enten det er til internettet, tryk eller print.

Vi rentegner fotografens skitser i et professionelt arkitektprogram for at opnå det bedste resultat.

For at sikre at den plantegning vi leverer, altid er præcis og up to date. foretager vi sammen med fotograferingen en opmåling af ejendommen med lasermåler. .